mise-en-place
Vi erbjuder kompetent personal med lång erfarenhet
Köksmästare
Restaurangutbildning eller motsvarande erfarenhet samt minst 15 års erfarenhet varav fem i arbetsledande position. Helt självgående och kan arbetsledning, menyskrivning, schemaläggning, varubeställning, köksekonomi och den totala driften av ett kök.
Förste kock:
Restaurangutbildning eller motsvarande erfarenhet samt minst 10 års erfarenhet av restaurangkök, a la carte, Dagens lunch samt konferens. Goda kunskaper i arbetsledning, delegering, menyskrivning och varubeställning.
Kock:
Har restaurangutbildning eller motsvarande erfarenhet samt minst två års Jobb erfarenhet. Är självgående och kan ta eget ansvarsområde. Kan hantera storkök, restaurangkök, a la carte, Dagens lunch samt konferens.
Diskare:
Har minst ett års erfarenhet från disk i restaurang. Kan hantera maskiner och kemikalier, fin- och grovdisk. Kan även bistå vid väldigt enkla kökssysslor så som skala och hacka grönsaker.
Serveringspersonal:
Minst tre års erfarenhet eller restaurangutbildning. Kan a la carte och fatservering. Socialt kompetent och serviceminded.
Godkänd för F-skatt
Företaget grundat 2012
Copyright 2012 misanplass.se