BEMANNING

BEMANNING

Vi erbjuder kompetent personal med lång erfarenhet

Köksmästare

Restaurangutbildning eller motsvarande erfarenhet samt minst 15 års erfarenhet varav fem i arbetsledande position. Helt självgående och kan arbetsledning, menyskrivning, schemaläggning, varubeställning, köksekonomi och den totala driften av ett kök.

Förste kock:

Restaurangutbildning eller motsvarande erfarenhet samt minst 10 års erfarenhet av restaurangkök, a la carte, Dagens lunch samt konferens. Goda kunskaper i arbetsledning, delegering, menyskrivning och varubeställning.

Kock:

Har restaurangutbildning eller motsvarande erfarenhet samt minst två års Jobb erfarenhet. Är självgående och kan ta eget ansvarsområde. Kan hantera storkök, restaurangkök, a la carte, Dagens lunch samt konferens.

Diskare:

Har minst ett års erfarenhet från disk i restaurang. Kan hantera maskiner och kemikalier, fin- och grovdisk. Kan även bistå vid väldigt enkla kökssysslor så som skala och hacka grönsaker.

Serveringspersonal:

Minst tre års erfarenhet eller restaurangutbildning. Kan a la carte och fatservering. Socialt kompetent och serviceminded.

Mail:info@misanplass.se

Tele: 073-674-43-03

761 41 Norrtälje

Godkänd för F-skatt

Företaget grundat 2012

Copyright 2012 misanplass.se

©